Leer Hoe U Een Bericht Als Spam Kunt Rapporteren Aan Yahoo! Mail

Yahoo Mail heeft effectieve spamfilters en veel van onze ongewenste berichten of e-mails worden automatisch automatisch naar de map Spam (of Bulkmail in YMail Classic) verplaatst.

Maar zo nu en dan komt er rommel in de Yahoo Mail-inbox van de gebruiker terecht. Dit lijkt frustrerend, maar het is een kans om je YMail-spamfilters te verbeteren en te verbeteren.

Dus als de gebruiker de rommel meldt aan YMail, zullen ze de filters aanpassen om dat soort rommel ook in de toekomst te noteren. 

Een bericht als ongewenste e-mail rapporteren aan Yahoo Mail
Geconfronteerd worden met technische problemen in een virtuele wereld is heel normaal en gebruikelijk. Iedereen die online aanwezig is, kan af en toe een technische fout hebben gemaakt. Yahoo Support is hier om u te begeleiden bij alle webmailvragen waarmee u wordt geconfronteerd. Ons team van bekwame professionals en experts is bereikbaar door te bellen naar ons Yahoo technische ondersteunings nummer +32-25884434. De gebruiker kan hun webmailproblemen ook bespreken via livechat met de experts of door een e-mail te sturen waarin hun probleem wordt vermeld. Wij komen bij u terug met een passende oplossing. De gebruiker kan ook contact met ons opnemen door te bellen naar ons gratis nummer +32-25884434.

Leer met de volgende stappen hoe u Yahoo Mail kunt waarschuwen voor een ongewenste e-mail die al geruime tijd in het spamfilter staat:

a. Open de e-mail of het bericht of schakel het selectievakje in de mailbox in.

De gebruiker kan ook de meerdere vakken selecteren om meer dan één bericht in één keer te melden.

b. Selecteer de optie Spam in de werkbalk van YMail.

Een bericht als spam melden bij Yahoo Mail Classic:

Hoe een ongewenste e-mail in te dienen bij Yahoo Mail Classic-

a. Selecteer de vakjes van alle ongewenste berichten die de gebruiker wil verzenden.

Als de gebruiker slechts één bericht als junk wil indienen, kan hij ook als alternatief openen.

b. Selecteer de Spam-knop.

De gebruiker vindt deze knop naast de knop Verwijderen.

c. Selecteer de knop Berichten markeren als spam (of de knop Bericht markeren als spam).

De geselecteerde berichten of berichten worden verwijderd en worden ook automatisch doorgestuurd naar degenen die de YMail-antispamfilters onderhouden.

Neem contact op met Yahoo Support voor alle gerelateerde vragen met het Yahoo-account op

Geconfronteerd worden met technische problemen in een virtuele wereld is heel normaal en gebruikelijk. Iedereen die online aanwezig is, kan af en toe een technische fout hebben gemaakt. Yahoo Support is hier om u te begeleiden bij alle webmailvragen waarmee u wordt geconfronteerd. Ons team van bekwame professionals en experts is bereikbaar door te bellen naar ons Yahoo Klantenservice nummer +32-25884434. De gebruiker kan hun webmailproblemen ook bespreken via livechat met de experts of door een e-mail te sturen waarin hun probleem wordt vermeld. Wij komen bij u terug met een passende oplossing. De gebruiker kan ook contact met ons opnemen door te bellen naar ons gratis nummer +32-25884434.

Popular posts from this blog

Hoe Verwijder Ik Advertenties Uit Yahoo-E-Mail?

Hoe Yahoo Vergeten Wachtwoord Opnieuw In Te Stellen Of Te Herstellen?