Hoe Verwijder Ik Advertenties Uit Yahoo-E-Mail?

Er zijn veel e-maildiensten in deze wereld die gratis beschikbaar zijn. Yahoo plaatst advertenties in uw e-mail om geld te verdienen, net als andere e-mailproviders. Deze advertenties kunnen reden zijn voor de gratis marketingdienst, maar ergens irriteert het u niet alleen, maar leidt het u ook af van uw huidige werk, vooral wanneer u er per ongeluk op klikt. Om deze advertenties van uw account te verwijderen, belt u ons Yahoo klantenservice nummer.

Via dit nummer kunt u uw probleem melden aan onze technische vertegenwoordiger, zij zullen u met een passende oplossing antwoorden. Een ander alternatief hebben we u geboden door enkele eenvoudige manieren te noemen. Doorloop de volgende manieren om advertenties van de geregistreerde gebruikers-ID te verwijderen.



Verberg advertenties op Yahoo-e-mails

Er zijn veel manieren om advertenties van uw account te verwijderen en de eenvoudigste manier om ze te verwijderen, is door ze te verbergen. Om deze taak te volbrengen, moet u inloggen met uw account en vervolgens zoeken naar de pijl die naar rechts wijst tussen uw berichten en de advertentie. Zodra u op deze pijl klikt, kunt u de advertentie verbergen. Maar merk op dat dit geen permanente oplossing is; het kan elke keer terugkomen wanneer u inlogt met gebruikersnaam / wachtwoord. Je moet dit alles doen om vrij te kunnen werken.

Abonneer u op Yahoo Ad Free Mail

Als u voor uw Yahoo-account kunt betalen, kunt u eenvoudig advertenties permanent van uw account verwijderen. Op het moment van publicatie kunt u tegen zeer lage kosten upgraden naar het advertentievrije account. Om deze taak te volbrengen, moet u het instellingenmenu in uw ID doorlopen en vervolgens de optie "Ad Free Mail" kiezen en vervolgens de instructies op het scherm volgen om via de online portemonnee te betalen.

Installeer een Ad Blocker

Een andere manier om advertenties van uw account te verwijderen, is door een Adblocker te installeren. De advertentieblokkeringsextensie is gratis beschikbaar, u kunt deze eenvoudig in uw browser installeren. Zodra u Adblocker in uw browser heeft geïnstalleerd, zal het onmiddellijk alle advertenties verwijderen van uw toegang tot uw e-mail-ID.

Voor andere vragen over een e-mailaccount kunt u contact met ons opnemen via de Yahoo ondersteuningsnummer +32-25884434.

Popular posts from this blog

Leer Hoe U Een Bericht Als Spam Kunt Rapporteren Aan Yahoo! Mail

Hoe Yahoo Vergeten Wachtwoord Opnieuw In Te Stellen Of Te Herstellen?