Hoe Yahoo Vergeten Wachtwoord Opnieuw In Te Stellen Of Te Herstellen?

Yahoo Mail zou een webgebaseerde e-maildienst zijn, die in 1997 werd gelanceerd via het Amerikaanse moederbedrijf Yahoo. Yahoo mail is de op twee na grootste webgebaseerde e-maildienst ter wereld.

Wachtwoord vergeten is tegenwoordig een veel voorkomend probleem, omdat er zoveel e-mailaccounts zijn die door één gebruiker worden beheerd. Daarom biedt yahoo mail een gemakkelijke optie om het wachtwoord van uw Yahoo-mail te herstellen, met andere woorden, het wordt het Yahoo wachtwoordherstel proces genoemd. als je problemen ondervindt kun je het van bellen Yahoo klantenservice nummer +32-25884434.

Hoe u het wachtwoord van uw Yahoo Mail-account kunt herstellen?

Wachtwoordherstel kan onder twee voorwaarden worden uitgevoerd: als u uw yahoo-wachtwoord bent vergeten en als uw account is gehackt. In beide omstandigheden zijn de stappen om het wachtwoord te herstellen hetzelfde, die worden gegeven als:

·          Ga naar de aanmeldingspagina van het Yahoo-account.

·         Klik op 'Ik weet mijn wachtwoord niet meer'.

Op de volgende pagina wordt u gevraagd om uw e-mailadres voor uw Yahoo-account in te voeren.

Nadat u het e-mailadres heeft ingevoerd, zijn er op de volgende pagina drie opties voor wachtwoordherstel.

Herstel met alternatief e-mailadres: bij deze methode wordt een link voor wachtwoordherstel naar uw alternatieve e-mailadres gestuurd. Als u op die link klikt, gaat u naar de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord waar u een nieuw wachtwoord moet invoeren en vervolgens op opslaan klikt en uw wachtwoord is hersteld.

Herstel met behulp van telefoon: bij deze methode moet u eerst een ontbrekend cijfer van uw geregistreerde telefoonnummer invoeren en zij zullen er een OTP naartoe sturen. Nadat u die OTP hebt ingevoerd, gaat u naar de pagina voor wachtwoordherstel. Nu kunt u uw nieuwe wachtwoord opnieuw instellen om het te herstellen.

Herstel met geheime vragen: als u geen toegang heeft op uw telefoon en e-mailadres, kunt u uw wachtwoord herstellen na het invoeren van enkele beveiligingsvragen. Nadat u deze vragen correct heeft beantwoord, kunt u een nieuw wachtwoord instellen.



Yahoo-accountwachtwoord opnieuw instellen.

Deze procedure voor het opnieuw instellen van het wachtwoord van Yahoo wordt gebruikt wanneer u uw wachtwoord onthoudt en dit wilt wijzigen. Volg a.u.b. de volgende stappen:

·         Log eerst in op uw Yahoo-account, selecteer uw profiel en vervolgens de optie Accountbeveiliging.

·         Klik nu op wachtwoord wijzigen, voer daar uw oude wachtwoord in en stel een nieuw wachtwoord in.

·         Druk nu op opslaan en het wachtwoord van uw yahoo-account is gewijzigd.

Met deze stappen kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen of herstellen. Mocht u er echter een probleem mee hebben, neem dan voor assistentie contact op met het team van Yahoo ondersteunings.

Popular posts from this blog

Leer Hoe U Een Bericht Als Spam Kunt Rapporteren Aan Yahoo! Mail

Hoe Verwijder Ik Advertenties Uit Yahoo-E-Mail?